WELKOM

Welkom op de startpagina van Martin en Veerle. Je vindt hier onze meest gebruikte linkjes, reiservaringen en foto's.

MEEST RECENTE REIZEN
2012: Met Jambo Safari Club een fotoreis gemaakt naar Noord-Tanzania in maart. Weer de grote trek gemist, maar wel veel mooie dieren op de foto gezet.
2012: Alaska, wat een prachtige berenreis ! Maar Alaska heeft meer te bieden dan beren. Bekijk ons fotoboek maar.
2013: Het fotoboek van 14-dagen Marokko. Een groepsrondreis langs koningssteden, ruines, woestijn, zandduinen, het Atlas gebergte en de oceaan.
2014: Naar Hawai'i geweest, voor vulkanen, prachtige kusten, bultruggen en om ons tong te breken over alle Hawaiiaanse namen.
2015: IJsland, 4 weken rondreizen in dit fotogenieke land, waarbij we zoveel mogelijk wegblijven van de toeristische weg 1.
2016: Japan, al jaren op ons verlanglijstje. Bewust gekozen voor een groepsrondreis van 25-dagen. Wel bij de voor ons bekende reisorganisatie Sawadee.
2016: IJsberenspecial Spitsbergen met Inezia Tours. Een week op de M/V Plancius leverde prachtige beelden op. Absoluut een aanrader !
2016: Herfst in het Bayerischer Wald. Een fototrip met Inezia. Het met Albelli gemaakte fotoboek.
2017: Geinspireerd door Spitsbergen hebben we besloten onze spaarvarken te slachten ... Antartica ! Wat een bijzondere beleving.
MEEST RECENTE REIZEN
2017: Gambia, op advies van Ad & Karin. Prachtig vogelland, heerlijk weer en vriendelijke mensen ! I'll be back ...
2018: Met Inezietours een kleine drie weken in het voorjaar naar Costa Rica voor een exclusieve fotoreis van het groene paradijs.
2018: Even een weekje met Fatou en JJ op stap, met een kijkje in Senegal.
2019: Sneeuw in het Bayerischer Wald. Een fototrip met Inezia. Een paar
2019: Met VNC 21 dagen een individule reis naar Taiwan. Met onze huurauto rijden we deze "iets" op maat gemaakte familiereis.
2019: Met Habari Travel de "Parel van Afrika" individueel (eigen jeep) naar weer een ander stukje Afrika (Gorilla's en Chimpansees).
2020: Met Nature Talks naar Wit-Rusland voor wolven, wisenten en arenden in de sneeuw ... Ambitie het fotograferen van wolven tijdens het eten.
Plan 2020: Met Starling reizen naar India voor de grote wilde katten! Ambitie het fotograferen van de tiger in het wild.
Hosted by MijnDomein.nl Auteur: Martin Rodenburg Laatste wijziging: 6 februari 2019